hilal-img-uzlet-bemutatoterem 0

Miért mi?

A HILAL KFT MŰKÖDÉSE ÉS FILOZÓFIÁJA

A Hilal Kft. lakástextília, szőnyeg, függöny és lakásdekorációs kínálata Magyarországon egyedülálló a kelet varázsának jegyében. Több, mint két évtizede, 1998 óta állunk rendelkezésére kedves vásárlóinknak. Modern és hagyományos keleti mintával készült szőnyegeket, futó szőnyegeket kínálunk selyem, akril és polipropilén alapanyagból. Műszálas és természetes alapanyagú függönyök és sötétítők is kaphatóak óriási szín- és méretválasztékban, akár méretre elkészítve is. Abroszok, terítők, díszpárnák bőséges minta-, szín- és méretválasztékát tudjuk biztosítani. Kaphatóak PVC asztalterítők sokféle mintával (kétféle vastagságban) 20 méteres tekercsekben és kívánság szerint méretre vágva is. Áruházunkban több ezer termék található, nagyrészük 1-3 napos szállítási határidővel elérhető, így nem kell aggódnia amiatt, hogy ne jutna hozzá a lehető leggyorsabban a kiszemelt termékhez. Ha olyan termékre lenne szüksége, ami áruházunkban nem található meg pillanatnyilag, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a feltöltött termékeken kívül többezer féle termék beszerzésére van lehetőségünk, ezért szinte biztos, hogy segíteni tudunk Önnek egyéb textíliák beszerzésében is. 

 

FONTOS SZÁMUNKRA!

Fontos számunkra a vásárlók elégedettsége, ezért kiemelt szerepet tulajdonítunk a pontos és gyors kiszolgálásnak. Azon kevés cégek egyikének érezzük magunkat, akik nem csak az adás-vétel lezártáig kedvesek a vásárlókkal. Ha a vásárlást követően bármilyen problémája merülne fel, keressen minket bátran, készséggel állunk rendelkezésére garanciális és egyéb problémás kérdésekben is.

MINŐSÉGI TERMÉKEKET FORGALMAZUNK!

Szőnyegeink kivétel nélkül 1. Osztályú Törökországban gyártott minőségi darabok, elérhető árakon.

GARANTÁLJUK A LEGJOBB ÁRAKAT!

A hilal.hu-n rengeteg akció és hihetetlenül sok kedvező árú termék található. Ha az általunk forgalmazott termékek valamelyikét máshol olcsóbban látja, jelezze felénk és igyekszünk a lehető legversenyképesebb árat kitalálni az adott termékre.

VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET ÉS A KOCKÁZATOT!

Az oldalunkon található termékfotók színeit gondosan leellenőriztük, hogy a lehető legélethűbben adják vissza a szőnyegek eredeti színüket. Ettől függetlenül sajnos az „ahány otthon, annyi monitor és beállítás” probléma miatt előfordulhat, hogy az Ön számítógépének megjelenítője nem szokványos színbeállítást használ. Abban az esetben, ha az Ön által megrendelt szőnyeg nem felelne meg, semmi ok az aggodalomra. Amennyiben sértetlenül vissza tudja küldeni nekünk, mi kicseréljük, vagy visszavásároljuk a terméket.

KERESSEN MINKET BÁTRAN!

Karnyújtásnyira van csak tőlünk! Hétköznapokon 10:00-tól 18:00-ig az alábbi módokon veheti fel velünk akár azonnal a kapcsolatot: e-mail, mobiltelefon, online chat.

Bármilyen kérdése adódna termékkel, cégünkkel, oldalunkkal vagy bármivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel segítünk!

Ingyenes szállítás

29.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top