hilal-img-uzlet-bemutatoterem 0

Szolgáltatások

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK 2022

Webáruházunk Magyarország és Európa egész területére szállít. A szállítás költsége a vásárlás összege és a megrendelt termék illetve termékek arányában változhat. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási idő a raktárkészlettől függ és eszerint változhat, viszont jellemzően nem haladja meg a 10-14 naptári napot. A raktáron lévő termékek esetében a futárszolgálat a feladást követő munkanapon kézbesíti a küldeményt. Rendelés leadása után kap egy automatikus visszaigazoló levelet, hogy a rendszer fogadta a rendelést. Amennyiben a termék nincs készleten ügyintézőink tájékoztatni fogják a termék várható szállítási idejéről.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat háromszor kísérli meg kézbesíteni a csomagot, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A házhozszállítás díjszabása Magyarország területén:

MEGRENDELÉS

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

0 ft - 29.900 ft-ig

bruttó 1.390-Ft

Ingyenes házhozszállítást biztosítunk minden bruttó 29.900.-Ft feletti webes megrendelés esetén Magyarország egész területére, súlyhatár nélkül!

Ingyenes szállítás

29.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top